Ce se intampla cu canibalul-vampir din Covasna! Judecatorii au fost foarte fermi. Adolescentul de 16 ani si-a ucis amicul, i-a baut sangele si l-a mancat

Tribunalul Covasna a dat sentința în cel mai ciudat caz de crimă din ultimii ani. Oliver Gerebeneș, supranumit „Canibalul din Covasna” a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru crimă și profanare de cadavru. Pentru că este minor, acesta va fi închis într-un centru de reeducare.

Oliver Gerebeneș, de 16 ani, din Sfântu Gheorghe, care anul trecut și-a ucis prietenul, l-a mâncat, apoi i-a băut sângele, va petrece 15 ani în închisoare. Decizia a fost luată de Tribunalul Covasna și nu este definitivă. Suma totală a despăgubirilor nu depăștește 26.000 lei.

Aceasta crimă este una dintre cele mai șocante din ultimii ani. Victima, în vârstă de 21 de ani, era un om al străzii. Bărbatul a fost găsit la sfârșitul anului trecut, mutilat, sub un pot dezafectat din Sfântu Gheorghe. Înainte de oribila crimă, cei doi au petrecut câteva ore împreună și au băut 5 litri de vodcă, apoi s-au drogat cu prenandez, potrivit stirilekanald.ro.

Oliver Gerebeneș i-a șocat chiar și pe criminaliști, după ce le-a povestit foarte calm tot ce s-a întâmplat. Ba mai mult, adolescentul a râs și a spus că ar mai face-o încă o dată tot la fel. Cu o săptămână înainte de săvârșirea crimei, băiatul își atacase propriul tată și îi spărsese capul.

Sursa: https://www.cancan.ro/canibalul-vampir-din-covasna-si-aflat-sentinta-adolescentul-de-16-ani-si-ucis-prietenul-l-mancat-si-baut-sangele-19733643

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.