Ce se întâmplă cu fiul Mădălinei Manole la aproape opt ani de la moartea mamei lui! Detalii sfâșietoare au ieșit la iveală despre copil

Au trecut aproape opt ani de zile de când Mădălina Manole și-a încheiat socotelile cu viața, iar acum detalii incredibile au ieșit la iveală despre fiul regretatei artiste.

Mai exact, se pare că puștiul este la curent cu cine a fost mama lui și îi ascultă deseori piesele. Ba mai mult, de curând el a intrat în Asociația Mădălina Manole.

Deși Petru Mircea junior avea doar un an și o lună când mama lui s-a sinucis și a fost crescut doar de tată și de bunicii paterni, el știe cine e mama lui. Petru Mircea a avut grijă să păstreze vie amintirea ființei care i-a dat viață și, ba chiar l-a înscris în Asociația Mădălina Manole, o o organizatie nonguvernamentala, non-profit, cu caracter socio-cultural, ce are ca scop primordial ocrotirea și perpetuarea memoriei artistice a Mădălinei, scrie Libertatea.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau.

Sursa: https://a1.ro/showbiz/vedete/ce-se-intampla-cu-fiul-madalinei-manole-la-aproape-opt-ani-de-la-moartea-mamei-lui-detalii-sfasietoare-au-iesit-la-iveala-despre-copil-id782160.html?utm_source=Website&utm_medium=a1ro-inedit&utm_campaign=RSS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.