Ce se întâmplă în gură când vorbim ori cântăm! Noua tehnologie care arată ce se întâmplă, cu adevărat, în interiorul corpului

Dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în interiorul corpului tău atunci când vorbești sau cânți, ei bine, acum poți să afli, întrucât un veteran din domeniul imagisticii prin rezonanță a inventat o tehnologie cu totul inedită.

Jens Frahm, profesor la Intitutul Max Planck, a prezentat recent câteva videoclipuri care înfățișează pentru prima dată procesele în desfășurare din interiorul corpului uman, realizate cu ajutorul unei noi tehnologii dezvoltate de cercetătorul german – Flash2, scrie Daily Mail.

Grație acestei tehnologii, Frahm a fost unul dintre cei trei finaliști ai premiului Inventator European, întrucât a accelerat procesul de scanare reducând timpul necesar de la zi, la doar câteva minute.

Astfel, în imaginile surprinse, se poate vedea ce se întâmplă atunci când un bărbat vorbește și cântă în germană. Mai exact, imaginile surprind perfect mișcările vioaie ale limbii,în timp ce buzele și laringele se mișcă pentru a forma cuvintele.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/ce-se-intampla-id757968.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.