Cel mai căutat asasin din România, condamnat în secret! Ce pedeapsă a primit criminalul!

Cel mai căutat ucigaș din România, pe capul căruia Poliția pusese inclusiv o recompensă, a fost pedepsit definiv după ce a stat ascuns timp ce mai bine de patru ani.

Polițiștii bucureșteni au intrat în alertă, la data de 4 octombrie 2011, după ce, în cartierul Berceni a fost găsit, lângă mașină, trupul plin de sânge al unui taximetrist. O persoană necunoscută îi tăiase gâtul și dispăruse în întuneric. Fără nicio pistă sigură, anchetatorii au vizionat zeci de ore de imagini surprinse de camerele de supraveghere din București și au audiat o mulțime de persoane despre care sperau că șe pot da indicii care să conducă la identificarea autorului, însă toate pistele păreau să ducă către nicăieri. În acest context, Poliția Capitalei a oferit o recompensă de 2000 de euro pentru cel care ar fi putut să ofere informații care să consucă la prinderea criminalului.

Timp de patru ani, ofițerii Serviciului Omoruri au urmărit dosarul cu același interes, iar după fix 1571 de zile, în urma unei informații, au reușit să pună Ionuț Beraru, în vârstă de 31 de ani. Acesta și-a recunoscut fapta și a dezvăluit polițiștilor că nu se mai aștepta să fie prins. Recent, bărbatul a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel București la 10 ani de pușcărie – verdictul nefiind mediatizat. În plus, acesta trebuie să plătească cheltuieli judiciare în valoare de 600 de lei, în timp ce statul îi va plăti avocatul din oficiu, care a avut un onorariu de 260 de lei.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cel-mai-cautat-asasin-din-romania-condamnat-in-secret-ce-pedeapsa-a-primit-criminalul-169537.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.