Cel mai influent om al planetei anunță ca zilele Facebook si Google sunt numărate. Libertatea internetului pe cale să ia sfârșit. Cât timp mai avem?

Marele păpușar George Soros, apostolul islamizării Europei și ideolog al Noii Ordini Mondiale conduse de grupul ocult din care face parte, s-a arătat foarte supărat pe Facebook și pe Google? Cică cei doi giganți IT sunt un pericol pentru democrație!

În realitate, supărarea rechinului financiar este dată de faptul că încă e loc pentru mesaje antisistem pe cele două platforme, că încă se pot promova idei și mesaje diferite de cele ale presei aflate sub controlul păpușarilor. Și cum foarte repede, totul se mută pe internet – televiziuni, radiouri, ziare și reviste, este clar că păpușarii doresc controlul internetului, introducerea cenzurii, izolarea site-urilor și televiziunilor care nu sunt CORECTE POLITIC.

Iată ce a declarat el la reuniunea de la Davos care a avut loc în urmă cu câteva zile, potrivit Capital.ro

„Facebook şi Google exploatează mediile sociale şi provoacă mai multe probleme. Proprietarii acestor platforme gigant se consideră stăpâni ai universului, dar, de fapt, ei sunt sclavii ideei de a-şi păstra poziţia dominantă.

Este doar o chestiune de timp până când dominarea globală a monopolurilor din industria IT americană va fi întreruptă. Davos este un loc bun pentru a anunţa că zilele lor sunt numărate. Reglementarea şi impozitarea le vor duce la pierzanie, iar comisarul UE pentru Concurenţă, [Margrethe] Vestager, va fi Nemesisul lor. (…)

Companiile de media sociale îi determină pe oameni să renunțe la autonomia lor de gândire. Acest lucru are consecințe negative de mare anvergură asupra funcționarii democrației, în special asupra integrității alegerilor. Puterea de a modela atenţia oamenilor este concentrată în mâinile câtorva companii. Este necesar un efort real pentru a evalua şi apăra ceea ce John Stuart Mill numea <<libertatea de gândire>>. Există posibilitatea ca, odată pierdută, oamenii care cresc în era digitală să aibă dificultăți în recâștigarea acestei libertăți. Oamenii fără libertate de gândire pot fi uşor manipulaţi. Acest pericol nu este valabil doar pentru viitor; a jucat deja un rol important în alegerile prezidenţiale americane din 2016”.

În ultimele zile, din cauza înăspririi cenzurii pe criterii ideologice și în urma apariției a tot mai multe măsuri restrictive pe Facebook, tot mai mulți români au anunțat că își vor crea profiluri în rețeaua rusească de socializare VKontakte, unde ar exista o atmosferă mai liberă pentru discuții.

Nota redacției infoalert.ro.

„Ceea ce ați citit mai sus este cât se poate de adevarat. De mai bine de o luna site-ul nostru, care v-a obișnuit cu articole interesante, preluate din surse credibile, a fost trecut pe lista neagra a FACEBOOK, tocmai datorita faptului că v-a prezentat ADEVARUL, adevăr care a fost catalogat drept FAKE NEWS.”

Sursa: https://infoalert.ro/2018/03/29/libertatea-internetului-pe-sfarsite/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.