Cele mai scumpe virginitati. Cat au cerut fetele care si-au vandut virginitatea pe net

Virginitatea este singura calitate in care lipsa de experienta este foarte apreciata. Tocmai de aceea, multe fete au vazut in virginitate sansa lor a a avea o viata mai buna si au daruit-o celui care ofera mai mult. Unele au mers pana la capat, insa altele s-au razgandit in ultima clipa.
Mai exista oare vreo industrie in care cineva plateste o avere pentru lipsa de experienta?
Iata care sunt mai scumpe virginitati, in ordinea anului in care a avut loc „licitatia”. Vi le prezentam strict ca si curiozitate cu privire la unde s-a ajuns, nicidecum pentru a da idei altora sa procedeze la fel. Nu aceasta este modalitatea de a face rost de bani si de cele mai multe ori nici nu functioneaza.
In 2004, Cathy Cobblerson, 24 de ani din Texas, a obtinut 100.000 de dolari de pe urma vanzarii la licitatie pe eBay a propriei virginitati.
Tot in 2004, Rosie Reid de 18 ani din Londra si-a vandut trupul unui inginer (divortat), pentru 8.400 de lire sterline. Era prima oara cand Rosie se culca cu un barbat. Insa, ea era deja implicata intr-o relatie cu o alta femeie, care a marturisit ca a asteptat la usa apartamentului in care Rosie „a fost obligata” sa-si satisfaca clientul.
Sursa:https://www.wowbiz.ro/cele-mai-scumpe-virginitati-cat-au-cerut-fetele-care-si-au-vandut-virginitatea-pe-net-18231772

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.