Celebrul medic care a văzut Raiul şi s-a întors pe pământ: „Medicii m-au operat imediat, aveam ficatul rupt, 2 litri de sânge în burtă”

Avem un exemplu de dinainte de Gabriel Cotabiţă, o doamnă doctor absolut senzaţională a cărei poveste este absolut uimitoare. Doamna doctor Ada Calciu a văzut Raul înaintea artistului și a povestit, pas cu pas, cele întâmplate.

„Sunt medic de profesie, am fost un copil foarte răsfăţat, am făcut medicina pentru că aşa mi-am dorit. Părinţii mei erau ingineri. Am fost doctor la Municipal, am fost foarte încântată de meseria pe care am avut-o, şi la un moment dat am avut un accident foarte grav. Eram în Turcia pentru că fiind o persoană foarte prietenoasă, am lucrat la lotul olimpic de gimnastică, şi de câte ori plecau la un concurs mă duceam cu ei, pentru că spuneau că aduc noroc. Pe drum a avut loc un accident, eram mai mulţi, în urma impactului eu am murit! Sună prost, dar am murit! Am avut o comă profundă, am avut ficatul rupt.”,  a declarat Dr. Ada Calciu, la emisiunea „Agenţia VIP”.

Momentul impactului nu şi-l mai aduce aminte, şi tot ce a relatat a fost din poveştile celorlalţi care s-au aflat la locul faptei.

„Ţin minte că am strigat-o pe mama, mama mea murise cu 11 luni înainte, şi de aici nu mai ţin minte. Apoi medicii m-au operat imediat, aveam ficatul rupt şi mi-au găsit 2 litri de sânge în burtă. M-au dus la un spital din Istanbul şi a costat totul 100.000 de dolari.”, a declarat Dr. Ada Calciu, la emisiunea „Agenţia VIP”.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/celebrul-medic-care-a-vazut-raiul-si-sa-intors-pe-pamant-medicii-mau-operat-imediat-aveam-ficatul-rupt-2-litri-de-sange-in-burta-162142.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.