Ceva îi bloca drumul. A coborât, dar a îngheţat de spaimă: a început să mişte brusc şi… Groaznic!

Bărbatul a văzut ceva ciudat zăcând pe marginea drumului, în timp ce mergea cu maşina spre serviciu. A coborât, dar, când s-a apropiat, i-a îngheţat sângele în vine: mişca! Aşa a început totul…

Nici nu se făcuse ora 7, când un bărbat din Massachusetts care mergea la serviciu a observat că ceva blochează şoseaua. Cum nu se luminase încă, acesta a coborât din maşină cu grijă şi s-a apropiat încet… „Un gunoi!”, s-a gândit el, dar, în câteva clipe, a trăit şocul vieţii! În faţa lui zăcea ceva ce respira şi se mişca uşor.

S-a hotărât să se apropie, dar avea inima cât un purice: spera să nu fie un om… Nu unul lovit de maşină, în orice caz! Când colo, mogâldeaţa caldă s-a dovedit a fi un pui de focă adus pe şosea de apă. Nivelui crescuse peste noapte, din cauza unei furtuni violente, iar bietul animal fusese purtat de apă.

Puiuţul de focă avea doar două luni. Acesta a fost luat în braţe şi dus la un cabinet veterinar din apropiere unde a primit hrană şi a fost ţinut sub observaţie. După câteva ore, foca a fost transferată la un centru pentru ocrotirea animalelor marine. Acolo, medicii au constatat că puiuţul era slăbit şi extrem de deshidratat. După ce l-au botezat – Saco, medicii i-au acordat îngrijirile medicale necesare şi au reuşit să-l „resusciteze”. În scurt timp, puiuţul a început să se joace şi să mănânce regulat, semne clare că se însănătoşise şi că începuse să prindă puteri.

În curând, puiul de focă urmează să fie eliberat în natură.

Sursa: https://www.realitatea.net/ceva-ii-bloca-drumul-a-coborat-dar-a-inghetat-de-spaima-a-inceput-sa-miste-brusc-si-groaznic_2142240.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.