Cine este atacatorul care a ucis trei oameni în Franţa. Ce legătură avea cu tragedia din 2015, de la Paris

Un nou atac terorist a avut loc, vineri, în Franţa. Trei persoane au murit în urma unei luări de ostatici într-un supermarket.

Din primele informații, se pare că autorului atacului terorist de la supermarket a fost ucis. Acesta se numeşte Redouane Lakdim şi avea 26 de ani. Autorul atacului terorist din Franţa era de origine marocană şi a murit după ce a fost ucis de forţele de oridine.

Ministrul de interne francez a anunţat că Redouane Lakdimautorul atacului terorist din Franţa, de vineri, era înarmat şi a avut o cerinţă importantă. Redouane Lakdimautorul atacului terorist din Franţa, a solicitat oamenilor legii să-l elibereze pe Salah Abdeslam, cel mai important suspect din atacurile din Paris, de pe 13 noiembrie 2015.

Redouane Lakdimautorul atacului terorist din Franţa, făcea parte din gruparea teroristă Statul Islamic, de aceea el voia să-l scape pe principalul suspect al atacurilor din 13 noiembrie.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/cine-este-atacatorul-care-a-ucis-trei-oameni-in-franta-ce-legatura-avea-cu-tragedia-din-2015-de-la-paris-160831.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.