Cine sunt soldatii romani raniti in Afganistan

In urma unui al doilea atac terorist din Afganistan de astazi, au fost raniti si 8 soldati romani. Cine sunt acestia.

Militarii romani raniti in atentatul din Daman, Afganistan se afla in stare stabila, ei fiind in afara oricarui pericol. Au fost trimisi de urgenta la spitalul din Kandahar, unde au fost luate toate masurile pentru asigurarea celor mai bune conditii de tratament si ingrijire. De asemenea, autoritatile romane au publicat numele romanilor raniti.

Cei opt sunt plutonierul major Ionescu Marius Valentin de 41 de ani, casatorit, aflat la a treia misiune in Afganistan, plutonierul Radoi Eugen Luci 39 de ani, casatorit, o misiune in Kosovo, la a treia misiune in Afganistan, caporalul clasa a III-a Ganaa Adrian Bogdan 40 de ani, casatorit, la a doua misiune in Afganistan, caporalul clasa a III-a Popescu Florin Adrian 38 de ani, casatorit,
aflat la a doua misiune in Afganistan, caporalul clasa a III-a David George Marian 34 de ani, casatorit, la a doua misiune in Afganistan, caporalul clasa a III-a Radu Ionel 39 de ani, casatorit, la a treia misiune in Afganistan, caporalul clasa a III-a Popelca Petre 43 de ani, casatorit, la a treia misiune in Afganistan si caporalul clasa a III-a Badulescu Nicolae Marian 43 de ani, casatorit, la a doua misiune in Afganistan, arata MApN intr-un comunicat.

In cadrul atentatului au murit si 11 copii, dupa ce un kamikaze a detonat o masina capcana. Presupusul vinovat pana in acest moment pare a fi un taliban.

Sursa: http://www.stirilekanald.ro/cine-sunt-soldatii-romani-raniti-in-afganistan-18088837

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.