Cireșe chimice la un hypermarket din Capitală! Producătorul nu recomandă consumul cojilor!

Mesaj halucinant pe ambalajul caserolelor cu cireșe vândute în România! Consumatorii sunt sfătuiți să consume fructele fără coajă! Cireșele chimice se vând la un hypermarket din Capitală!

Ciudatul incident a fost semnalat de o femeiue care a cumpărat cireșele, însă a văzut avertismentul abia acasă. Aceasta fotografiat imediat mesajul și a postat poza pe o rețea de socializare. Din fotografie se poate citi pe ambalaj următorul mesaj: ”Tratat cu imazilil și Thiabendazole! Coaja nu se recomandă pentru consum!”.

Cireșele chimice de la un hypermarket din Capitală sunt tratate cu substanțe toxice

Femeia s-a alarmat mai mult pentru că nu are cu ce să curețe fructele. „Doar ce le-am cumpărat de la Carrefour România Mega mall. Știe cineva dacă există și cuțit special pentru această operațiune de îndepărtare a cojilor la cireșe? Pt mine e prima oară când văd așa ceva. Carrefour România aveți și un instrument special pt așa ceva??”, a scris Augustin Katea pe Facebook.

Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/cirese-chimice-la-un-hypermarket-din-capitala-producatorul-nu-recomanda-consumul-cojilor-18165649

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.