Copilă de 14 ani din Bihor, batjocorită de 7 tineri într-un cimitir. Au filmat-o şi au publicat imaginile

O copilă în vârstă de 14 ani din Bihor a fost batjocorită de şapte tineri într-un cimitir evreiesc. Aceştia au supus-o la chinuri groaznice şi au filmat o parte din scene.

Cei şapte agresori din Valea lui Mihai sunt acuzaţi acum că au ademenit-o pe copila de 14 ani în cimitir, apoi au filmat-o în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu ea. La doar câteva zile aceştia au publicat imaginile pe reţelele de socializare.

Totul s-ar fi întâmplat pe data de 31 martie, când Kosztin Dezso a întreţinut un raport sexual oral cu copila de 14 ani în cimitir. „Inculpatul Kosztin Dezso a produs un fișier video conținând materiale pornografice cu minori, respectiv a filmat o parte din raportul sexual oral întreținut cu minora în vârstă de 14 ani, a stocat apoi acest fișier video, iar ulterior l-a expus mai multor persoane și la data de 06 aprilie l-a distribuit prelucrat unei martore, prin intermediul unei aplicații de pe o reţea de socializare”, se arată în comunicatul DIICOT.

De asemenea, după analiza materialului video reiese faptul că Szucs Janos-Kristian a întreţinut în 31 martie raporturi sexuale anale și orale cu persoana vătămată, deşi ştia ce vârstă are aceasta, iar la data de 21 aprilie a întreținut raporturi sexuale orale cu aceeași minoră, scrie bihon.ro.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/copila-de-14-ani-din-bihor-batjocorita-de-7-tineri-intrun-cimitir-au-filmato-si-au-publicat-imaginile-167258.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *