Costumul de baie, aproape invizibil! O blondă celebră, şedinţă foto pe plajă în ipostaze demne de filme pentru adulţi

La 27 de ani posedă un trup de invidiat! Ea este Amy Lee Summers, o tânără cunoscută pentru pictoriale fierbinţi! Recent, a fost surprinsă pe plajă în ipostaze demne de filme pentru adulţi.

Conştientă fiind de formele pe care le posedă, Amy Lee Summers a purtat costume de baie aproape invizibile. A lăsat la vedere atât sânii imenşi, cât şi posteriorul bombat. Ceea ce este de apreciat şi uşor de remarcat este faptul că nu are celulită.

Amy Lee Summers şi-a lăsat părul desprins, deranjat doar de vânt. Ce mai conta machiajul sau felul în care zâmbea? Toţi oamenii s-au arătat încântaţi să îi admire corpul şi formele foarte bine definite.

Amy Lee Summers s-a născut pe 11 decembrie 1990, în Wellington, Noua Zeelandă. Ea a unul dintre cele mai frumoase modele internaţionale şi, printre revistele pentru care a pozat se numără şi Playboy.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-international/foto-costumul-de-baie-aproape-invizibil-o-blonda-celebra-sedinta-foto-pe-plaja-in-ipostaze-demne-de-filme-pentru-adulti-164735.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.