Credea că suferă de alergii! Îi curgea nasul încontinuu, dar în realitate i se scurgea lichid din creier

Caz şocant în Nebraska, acolo unde o femeie căreia îi curgea mereu nasul a aflat cu stupoare că, de fapt, i se scurgea fluid din creier, conform www.news.com.au.

Medicii i-au spus Kendrei Jackson că alergiile îi cauzează suferinţa, dar lucrurile stăteau diferit, în realitate. În 2013, Kendra Jackson a suferit unaccident auto şi s-a lovit cu capul de bord destul de tare. Câţiva ani mai târziu a început să-i curgă nasul încontinuu, să aibă dureri de cap şi insomnii.

Într-un târziu, un medic a bănuit că lichidul venea chiar din creier şi a descoperit că Kendra Jackson pierdea circa 237 de mililitri de fluid zilnic. Asta ar fi putut duce la o afecţiune gravă, meningită bacterienă.

Medicii au descoperit că Kendra Jackson avea un mic orificiu în craniu, pe unde lichidul i se scurgea în nări, iar ea a fost operată şi starea sa este în prezent stabilă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/credea-ca-sufera-de-alergii-ii-curgea-nasul-incontinuu-dar-in-realitate-i-se-scurgea-lichid-din-creier-164768.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.