Crimă oribilă în Franța. O româncă a fost împușcată și abandonată într-un șanț. Avea doar 26 de ani

Încă o tragedie românească a avut loc peste hotare. O româncă de numai 26 de ani a fost executată cu un pistol și abandonată într-un șant, în Franța.

O româncă de 26 de ani, despre care presa internațională spune că ar fi fost prostituată, a murit în urma mai multor împușcături. Mai mult, criminalul a abandonat-o într-un șant din satul Rodilhan, din sud-vestul Franţei, în zona oraşului Nimes, notează Le Figaro.

Cel care a făcut descoperirea a fost un biciclist, care a rămas stupefiat în urma imaginilor văzute.

Poliția din Franța notează faptul că românca ar fi practicat prostituția și ar mai fost implicată, în urmă cu scurt timp, într-un incident violent.

Polițiștii au reușit să aresteze un prim suspect al crimei și, după cum informează sursa citată, acesta chiar s-a prezentat singur la comisariat. „Acest bărbat s-a prezentat de bunăvoie la comisariat şi a fost plasat în arest, marţi după-amiază, în jurul orei 15.00”, a declarat Eric Maurel, polițistul care se ocupă cu demararea anchetei.

Pentru moment, identitatea victimei nu este cunoscută.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/crima-oribila-in-franta-o-romanca-a-fost-impuscata-si-abandonata-intrun-sant-avea-doar-26-de-ani-167306.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *