Crimă pasională în Mureș! I-a tăiat gâtul iubitei și a încercat să-i gazeze copilul. Bărbatul s-a sinucis

O adolescentă de 17 ani a fost găsită decedată în locuința sa din apropierea localității Târnăveni, județul Mureș.

Fata ar fi fost ucisă de iubitul ei, mai mare cu 7 ani, care s-ar fi spânzurat ulterior într-o altă încăpere din curte. Imelda Fekete locuia cu bunica ei și avea un băiețel, în vârstă de un an, dintr-o relație anterioară.

Azi-noapte, la ora 23:10, un agent de poliție a anunțat serviciul de urgență despre faptul că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată. Au fost efectuate cercetări și în imobil se afla o tânără decedată, în vârstă de doar 17 ani, care avea gâtul tăiat. Noaptea trecută, după ce s-ar fi certat, tânărul i-a tăiat gâtul iubitei sale şi a dat drumul la gaz în casă pentru a-l ucide şi pe copil. Medicii au reuşit să îl salveze pe copilul în vârstă de un an, însă pentru fata de 18 ani şi pentru criminal nu au mai putut face nimic, scrie observator.tv.

Tot în urma verificărilor, polițiștii au găsit în gospodărie și cadavrul unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se spânzurare. În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/crima-pasionala-in-mures-ia-taiat-gatul-iubitei-si-a-incercat-sai-gazeze-copilul-barbatul-sa-sinucis-162285.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.