Crimă șocantă în Craiova! Un bărbat şi-a ucis iubita, apoi s-a aruncat de la etajul 5

Un bărbat din Craiova şi-a ucis iubita, apoi s-a omorât. Oamenii legii sunt în momentul de faţă la faţa locului şi încercă să stabilească cum s-a produs tragicul eveniment.

Vecinii celor doi sunt îngroziţi de cele întâmplat şi au relatat că bărbatul şi-a ucisconcubina după care a luat decizia să se omoare şi s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care cei doi locuiau împreună. Crima s-a produs în cartierul Valea Roşie din Craiova.

Conform mediafax.ro, bărbatul avea 77 de ani şi şi-a omorât concubina, în vârstă de 72, cu mai multe lovituri de ciocan.

„Un bărbat şi-a ucis ucis concubina şi apoi s-a sinucis, în cartierul Valea Roşie din Craiova. Trebuie să ajungă procurorul la faţa locului pentru a coordona cercetările”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj, confor sursei citate.

În ultima perioadă în România au avut loc mai multe crime oribile care au îngrozit o ţară întreagă.

Crima din Botoşani

Petronela Mihalachi a murit după ce a fost înjunghiată de 32 de ori cu un cuțit, în zona pieptului, fiindu-i străpunsă inima și alte artere. Ea a fost descoperită fără viaţă într-o pădure, de un bărbat care îşi plimba căţelul.

Crima din Baia Mare

Estera, o fetiță de numai 5 ani a dispărut din fața blocului luni seară şi, ulterior, ea a fost găsită violată, mutilată și ucisă în apropierea casei unde locuia. Criminalul se află încă în libertate.

Crima din Vâlcea

O tânără de 19 ani a fost ucisă şi îngropată de iubit. În noaptea de 21 martie, iubitul ei,un băiat de 19 ani a văzut-o pe Claudia Roxana Mardasanu la terasa unui fast-food din Râmnicu Vâlcea. El i-a propus să meargă împreună până pe platoul de la periferia oraşului, în zonă Goranu, unde a omorât-o.

Crima din Reghin

Un cunoscut inventator român şi a ucis-o fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, iar ulterior a dat foc la apartamentul în care aceasta locuia cu mama sa.

Crimă din Argeș

Un bărbat și-a omorât soția, i-a dat foc, apoi a fugit cu copilul pe care îl aveau ămpreună, în vârstă de numai trei ani. Totul a pornit de la o ceartă dintre cei doi, care a degenerat în omor. Doru Stoianof a înjunghiat-o pe soția lui, Lavinia, apoi i-a dat foc.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/crima-socanta-in-craiova-un-barbat-sia-ucis-iubita-apoi-sa-aruncat-de-la-etajul-5-164340.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.