„Criminala de la metrou” a fost trimisă în judecată. Acuzațiile cu care se va confrunta Magdalena Șerban, la proces

Magdalena Șerban, cunoscută drept „criminala de la metrou”, a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, informează HotNews. Femeia care a omorât o tânără pe care a împins-o în fața metroului se va prezenta într-un proces al cărui primă înfățișare urmează să fie anunțată.

Magdalena Șerban a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor și omor calificat. Această decizie vine după luni în care procurorii s-au ocupat de expertiza psihiatrică și de dosarul femeii, care a fost înaintat Tribunalului București, spre soluționare.

Vă reamintim că, în data de 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban a împins o tânără în stația de metrou, cu clara intenție ca aceasta să ajungă în fața metroului. Mai târziu, în aceeași zi, a repetat fapta, de data aceasta reușind. Alina Ciucu a căzut pe șinele stației Dristor 1, fiind lovită în plin de trenul care tocmai apăruse.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/criminala-de-la-metrou-a-fost-trimisa-in-judecata-acuzatiile-cu-care-se-va-confrunta-magdalena-serban-la-proces-165159.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.