„Criminala de la metrou” șochează din nou. Cum i-a năucit, mai nou, pe cei din peninteciar

Magdalena Șerban, femeia care a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului, în București, continuă să-i uimească pe cei din jurul ei, inclusiv pe oamenii din pușcărie.

Surse din interiorul Spitalului Peninteciar Jilava au dezvăluit că criminala de la metrou a avut o schimbare radicală de atitudine, după ce încercările sale de a fi pusă în libertate au fost în zadar.

Deși inițial ar fi încercat să intre în grațiile celor din jur, cu speranța că acest lucru i-ar putea oferi libertatea, Magdalena Șerban s-ar fi închis complet și, mai nou, nu vrea să mai vorbească cu numeni.

Mai multe cuvinte au fost folosite pentru a descrie comportamentul femeii, unii considerând că este foarte liniștită, alții că poate chiar ar fi intrat în depresie.

Magdalena Șerban a ucis-o pe Alina Ciucu, după ce a împins-o în fața metroului, pe motiv că ar fi deranjat-o muzica pe care tânăra o asculta în căști.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/criminala-de-la-metrou-socheaza-din-nou-cum-ia-naucit-mai-nou-pe-cei-din-peninteciar-155851.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.