„Criminalul din Braşov” care şi-a ucis copiii şi familia era obsedat de cifră 6! Declaraţii cutremurătoare

Detalii înfiorătoare în cazul triplei crime din Braşov. S-au aflat lucruri noi despre bărbatul de 43 de ani care le-a luat viaţa soţiei şi celor doi copii.

Despre Florin Buliga, „criminalul din Brasov” s-a aflat  că fusese dependent de alcool, iar în anul 2006 a fost oprit de un echipaj de poliţie în timp ce se afla la volan şi avea o alcoolemie de 0,8 la mie. Pentru fapta sa a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare.

Daniel Diaconu, avocatul inculpatului, face noi dezvăluiri şi a explicat motivele care ar fi declanşat psihoza în cazul lui Florin Buliga.

„Concluzia la care am ajuns noi este că are un comportament disfuncţional, iar procurorul, bineînţeles, a apreciat că lăsarea lui în libertate reprezintă un pericol pentru liniştea şi ordinea publică, pentru societate. Povestea legată de decizia lui de a îşi lua viaţa e destul de amplă şi este legată, spune el, de simbolul cifrei 6, care, practic, toată viaţa l-a urmărit. Numele lui are trei cuvinte, toate din cifra 6, este născut în ziua de 6, spunea că la vârsta de 38 de ani, deci practic acum şase ani, a mai avut o tentativă de sinucidere. Este un om care vorbeşte mult despre Crist, despre Anticrist, despre faptul că cei din jurul lui aduceau aminte şi discutau mult cu el despre posibile legături de sinucidere şi de cât de grea este viaţa pe acest Pământ şi că copiii lui ar dori să aibă o altă viaţă şi, într-un final, el zice că le-a ales o viaţă mai bună şi că acum sunt îngeri.” a declarat pentru digi24.ro Daniel Diaconu, avocatul inculpatului.

„Îşi acuza soţia că nu stă de vorbă cu el şi că nu este atentă la ataşamentul lui sufletesc. Nu mai avea comunicare cu dânsa din punct de vedere spiritual. Şi soţia, din câte povestea inculpatul, vorbea foarte despre Illuminati, despre masonerie, despre cine conduce lumea, spune că i-a alimentat această disfuncţionalitate care îl afecta în ultimii ani din ce în ce mai mult.” a mai completat avocatul pentru sursa citată.

Sursa; https://spynews.ro/actualitate/criminalul-din-brasov-care-sia-ucis-copiii-si-familia-era-obsedat-de-cifra-6-declaratii-cutremuratoare-161314.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.