CTP atac SURPRIZĂ! Desființează TOT din cauza „incompetenței, imbecilității șefei DNA și a procurorilor ce au anchetat dosarul Microsoft”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur față de una din cele mai mediatizate chestiuni ale momentului. CTP a lansat un atac devastator față de procurorii care au anchetat dosarul Microsoft.

Totodată, jurnalistul a taxat dur și pe șefa instituției, pe Laura Codruța Kovesi. Declarațiile lui Cristian Tudor Popescu sunt de-a dreptul surprinzătoare.

„O asemenea faptă afectează clar imaginea DNA ca instituţie. O ţară întreagă se uită şi se întreabă ce e asta? Dacă s-a găsit o procuroare, Iorga sau alta, să nu ţină seama voit, deci ori din imbecilitate, incompetenţă ori în mod premeditat, căci şi asta e de luat în considerare chiar foarte tare ca să îi scoată pe aceşti 7 miniştri la liman.

Nu şi-a dat seama un întreg DNA cu Kovesi în frunte vreme de 4 ani, că erau prescrise infracţiunile respective, au zăcut în dosarul ăla prescrise.

Ar trebui aceşti şapte miniştri să dea în judecatăpe DNA, pentru că patru ani au fost investigaţi în continuare, au fost chemaţi la DNA, pentru că în baza legii nu mai erau în cauză. Nu e vorba de un simplu fapt legat de un procuror, e vorba de întreaga instituţie.

De ce n-a ieşit Kovesi acum? Trebuia să iasă şi să explice aşa ceva. Când ai o asemenea bombă termo-nucleară o pui acolo ca într-un raport obişnuit?

Cine răspunde pentru asta? Până la ce nivel şi ce probleme structurale are DNA astfel încât patru ani a fost posibil să ai o asemenea aberaţie în instituţie şi nimeni să nu se autosesizeze.

Nu se poate trece peste aşa ceva. Dacă Kovesi nu iese acum şi nu explică şi DNA nu reuşeşte să extirpe această tumoră, atunci acest fapt va avea repercusiuni asupra întregii justiţii”, a transmis jurnalistul Cristian Tudor Popescu la postul TV, Digi 24.

Sursa: https://reperis.ro/ctp-atac-incompetenta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *