Cu baghete speciale, învață femeile cum să aibă o viață sexuală mai bună. Povestea uluitoare a „Vrăjitoarei Vaginelor”

Courtney Maria Halsted are o ocupație, cel puțin, intersantă. Atrasă încă de mică de lumea vrăjitoriei, femeia și-a petrecut o mare parte din tinerețe studiind artele yoni yoga, o practică yoga din India, cunoscută și drept yoga pentru vagin.

De atunci, femeia în vârstă de 31 de ani, o auto-proclamată „vrăjitoare a vaginelor”, s-a dedicat întrajutorării doamnelor care vor să își îmbunătățească viața sexuală. Printre tratamente, se numără clasica meditație, dar și utilizarea unor „baghete de masaj”.

Courtney Maria Halsted locuiește în Melbourne, Australia și oferă consultații doamnelor curiase cu ajutorul ședințelor prin Skype.

„Unul dintre lucrurile pe care îl fac cu femei seamănă cu yoni yoga. Le învăț cum corpul unei femei este un templu și acest lucru poate crește sensibilitatea vaginului,” a explicat Courtney Maria Halsted, pentru Mirror.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/cu-baghete-speciale-invata-femeile-cum-sa-aiba-o-viata-sexuala-mai-buna-povestea-uluitoare-a-vrajitoarei-vaginelor-156317.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *