Cum a reacţionat publicul când Culiţă Sterp a urcat pe scenă fără Carmen de la Sălciua

Despărţirea dintre Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp a fost una resimţită şi de fanii celor doi. Suferinţa şi durerea nu i-au afectat doar pe ei, ci şi pe public. Fanilor nu le-a picat deloc bine când au aflat despre despărţirea celor. Dincolo de iubirea pe care oamenii o purtau cuplului, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua bucurau şi inimile fanilor prin muzica lor.

Acum, când cei doi nu mai formează un cuplu, iată că şi publicul are de suferit pentru că ei s-au despărţit şi ca artişti. Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp nu mai sunt împreună nici ca soţ şi soţie şi nici ca artişti, ei începând deja să apară pe cont propriu în faţa publicului. Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend, când Culiţă Sterp a avut concert. Artistul a urcat singur pe scenă, iar reacţia publicului a fost una uimitoare.

Chiar dacă alături nu îi era fosta soţie, oamenii s-au bucurat să-l vadă şi au cântat alături de el. În plus, la finalul concertului, Culiţă Sterp a coborât în mijlocul oamenilor pentru a face fotografii şi pentru a da autografe. Fanii au fost foarte încântaţi de comportamenul căldurors al artistului şi s-au bucurat foarte mult de prezenţa sa la eveniment.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/cum-a-reactionat-publicul-cand-culita-sterp-a-urcat-pe-scena-fara-carmen-de-la-salciua-170353.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.