Cum sa alegii cel mai frumos buchet de trandafiri

Toata lumea cauta trandafiri,dar multii dintre ei  cred ca stiu sa aleaga dar  habar nu au,multi cred ca stiu dar  adevarul este radical.

Ca  sa  poti alege cei mai potrivitii trandafiri ai nevoie de o florarie online precum florarie online bucuresti,un mediu virtual unde poti gasi trandafiri perfectii si informatii utile despre trandafiri.

Multi merg si cumpara altii comanda de pe internet dar cati dintre acestia stiu ce semnifica un trandafir,de buna seama ca nu poti merge la iubitica ta  cu un trandafir negru.

Femeile adora trandafirii dar nu orce trandafir,fiecare trandafir are legenda sa.

La o femee te duci  cu  3,3 sau 9 trandafiri rosii,poti alege si portocalii sau rozdar cu atentie ca  fiecare culoare  reprezinta o anumita varsta.

Culoarea rosie reprezinta iubire dragoste si este  adecvat orcarei varste,culoare roz reprezinta intuitie si este recomandat femeilor  cu varsta intre 14 si 30 ani maxim.

Trandafirii portocalii  rebrezinta o viata armonioasa si sunt recomandatii persoanelor de gen feminin cu varsta intre 25 si 80 ani.

Daca duci si daruiestii unei femei un buchet de trandafirii rosii precum au cei de la florarie online bucuresti ai toate sansele sa fi apreciat sufleteste.

Trandafirii rosii sunt cei mai scumpii si cei mai cautatii deoarece culoare  rosie simbolizeaza viata .

In unele tari trandafirii sunt  catalogatii ca cele mai  frumoase florii din lume,pe langa faptul ca trandafirii sunt frumosi dar si reprezinta inpacare,dragoste si  armonie.

Nu doar atat trandafirul este  si denumit ca regele florilor acesta fiind prezent la nunti,boteze,banchete, si la multe alte festivitatii.

Regele florilor trandafirul este iubit   de toata lumea pentru aspectul sau si  pentru culoarea naturala.

Un buchet de trandafiri se poate pastra in vaza pana la 12 zile dar necesita turnat in vaza bauturi carbogazoase precum sprite.

Multii cred ca  e o gluma dar  sucul carbogazos ajuta trandafirii sa supravietuiasca mai mult timp.

Dupa 10  zile trandafirii au nevoie de un pic de fixativ de par pentru asi pastra forma eleganta.

Mai sunt si trandafiri criogenați care îsi pastreaza forma si culoarea naturala, dar care, spre deosebire de acestia, rezista de la 3 la 25 de ani.

Nu ofta pentru astfel de tranndafiri deoarece femeile urasc acesti trandafiri si risti sa fi invitat fortat afara.

Daca iubesti o femee un buchet de 27 de trandafiri rosii este mai mult ca necesar pentru a-ti deschide o poarta spre sufletul femeii  iubite.

Secretul cel mai mare este ca un trandafir natural de curte traieste aproximativ 18  ani.

Daca sti sa ingrijesti un trandafir acesta te poate inbogatii,deoarece acesta estre regele  florilor.

Sunt metode prin care trandafirii de curte  culesi pot  traii multe vreme;

Experţii susţin că injectarea trandafirilor cu gena de ţelină va preveni această deteriorare, sporind capacitatea florilor de a combate „boli” precum ofilirea petalelor, care le scurtează „viaţa din vază”. Enzima aleasă de savanţi poartă denumirea de manitol-dehidrogenază şi se află în multe plante, însă nu se ştie cu siguranţă dacă şi în trandafiri. Iar dacă există şi aici, nu este în cantitate suficientă, cred cercetătorii.

Asadar un buchet de trandafiri normal trebuie sa aiba intre 12 si 27 de trandafiri,un astfel de buchet poti comanda online de pe florarie online bucuresti la un pret foarte avantajos.

Multii cred ca stiu sa aleaga trandafirii perfectii,dar foarte multii cred ca stiu si habar nu au, la o femee  de 20-30 ani nu ai ce merge cu trandafiri  roz  chiar daca duci  un vagon tot nu te va avea la suflet.

Ideea este ca daca sti sa alegii  florile perfecte   ti se va deschide orce  usa, deoarece  florile sunt  dovada unei vieti traite la maxim.

Poti asurta  trandafiri rosii si pe mijloc 1 sau 4 trandafiri  ros sau portocalii.

In florarii vei gasii tot felul de trandafiri ,flori pe care le poti ridica manual sau sa le comanzi  de pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *