Cutremur cu magnitudinea 3,9 grade pe scara Richter!

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter a avut loc, joi, la ora 03.45, în Marea Neagră, aşa cum informează Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul a fost la o adâncime de 27 de kilometri.

Este al doilea cutremur cu o magnitudine mare, înregistrat de INFP, în mai puțin de 24 de ore, ieri având loc un cutremur de 4,5 grade. Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna(12km), Întorsura Buzăului(25km), Târgu Secuiesc(27km), Nehoiu(35km), Sfîntu Gheorghe(52km)

Cutremurul s-a produs la ora 20:15, la o adâncime de 144.738km.

România se va zgudui, în acest an, mai ales în Vrancea

Parapsihologul Florentina Daniela Ion a avertizat că în ţara noastră vor avea loc cutremure în acest an, cu magditudinea de maxim 4 – 4.3 grade pe scara Richter.

„Din păcate, la noi, în Buzău, vor fi mici cutremure până la 4-4,3 grade şi alunecări de teren. Se vor produce atentate asupra politicienilor în lumea întreagă, dar nu vreau să provocăm panică. Prin rugăciune personală şi colectivă am putea atenua aceste schimbări, aceste tensiuni. Este anul câinelui de pământ şi se vor petrece cele mai multe rupturi şi cutremure pe tot globul. La nivel planetar au loc schimbări de energie, vor fi modificări de temperatură bruscă. La sfârşitul anului euro va atinge pragul de 5,2. România se va zgudui, mai ales în Vrancea.” a spus Florentina Ion la „Star Matinal” de la Antena Stars.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/cutremur-cu-magnitudinea-39-grade-pe-scara-richter-163655.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.