CUTREMUR în PSD: Se clatină scaunul lui DRAGNEA? Baronii îi întorc spatele șefului PSD! E scandalul momentului

Liviu Dragnea se confruntă cu problem serioase în interiorului propriului partid după ce a intrat în conflict cu o parte din baronii PSD și cu vicepremierul Paul Stănescu.

Un prim scandal ar fi legat de Ordonanța privind amnistia și grațierea care ar fi trebuit să fie aprobată de Guvern săptămâna trecută. Proiectul ar fi fost gata redactat, dar lucrurile s-au schimbat în ultimul moment, când informațiile au fost scurse în presă.

Această schimbare de optică a lui Liviu Dragnea a enervat foarte mulți baroni din teritoriu, care vedeau în OUG pentru amnistie și grațiere o șansă să fie albiți definitive, scrie stiripesurse.ro, care citează surse din interiorul partidului.

Un al doilea scandal care a izbucnit în interiorul PSD este cel legat de protocolul secret semnat de Liviu Dragnea cu SRI, pe vremea când era ministru al Dezvoltării Regionale. În urma acestui scandat între Liviu Dragnea și Paul Stănescu a avut loc o ciocnire extrem de violentă.

Dragnea i-ar fi reproșat lui Stănescu că a lăsat să se scurgă aceste informații, asta în timp ce Paul Stănescu, sprijinit și de alți lideri ai PSD, i-a reproșat lui Dragnea că nu a spus partidului despre această vulnerabilitate.

Sursa: https://b1.ro/stiri/politica/cutremur-psd-dragnea-baronii-spate-sef-psd-scandal-233567.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *