Cutremurător! A doua sinucidere în trei zile, la Arad! Un tânăr de 27 de ani s-a spânzurat

La doar două zile după ce o fată de 19 ani, din judeţul Arad, a decis să-şi pună capăt zilelor, spânzurându-se, un alt tânăr şi-a luat viaţa, conform observator.tv.  Este vorba despre un tânăr de 27 de ani care a ales să moară prin aceeaşi metodă.

În urmă cu câteva zile o fată de 19 ani din Arad a ales să se spânzure acasă, acolo unde locuia cu părinţii ei, legând funia de cadrul metalic al terasei. Ea a fost descoperită fără viaţă chiar de mama sa.

Tânărul de 27 de ani din Arad s-a spânzurat la rândul său, în pădure, el a înnodat frânghia de creanga unui copac şi a fost descoperit fără viaţă ieri seară.

„Aseară (vineri seara-n.r.), în jurul orelor 20.00, a fost găsit spânzurat de un copac un tânăr de 27 de ani din Arad, în zona Trei Insule. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă in rem. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsie.” a declarat pentru Jurnal arădean, Aradon Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cutremurator-a-doua-sinucidere-in-trei-zile-la-arad-un-tanar-de-27-de-ani-sa-spanzurat-165072.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.