Cutremurator! Au murit în timp ce făceau amor în maşină! Poliţiştii au înlemnit când au făcut macabra descoperire

Două persoane au fost descoperite moarte într-o maşină, iar investigatorii au tras concluzia că cei doi ar fi murit în timp ce făceau sex.

Potrvit mirror.co.uk, trupurile neînsufleţite ale unui bărbat de 39 de ani şi al unei femei de 44 de ani au fost găsite într-un garaj din Germania, iar autorităţile cred că totul a fost un accident.

Trupurile celor două persoane au fost găsite goale, iar poliţiştii cred că aceştia făceau sex şi au pornit maşina pentru a se încălzi, dar s-au sufocat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morţii. Celor două persoane le vor fi efectuate teste şi analize pentru a fi determinat nivelul de CO2 prezent în sângele lor.

”Toate indiciile conduc spre un accident. Autopsiile vor arăta adevărata cauză a morţii celor doi.” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Cele două persoane erau date dispărute, iar poliţia a început căutările. Au descoperit şocaţi că erau morţi într- maşină, goi. Identităţile lor nu au fost făcute publice.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/au-murit-in-timp-ce-faceau-sex-in-masina-politistii-au-inlemnit-cand-au-facut-macabra-descoperire-157776.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.