CUTREMURATOR! Pamantul se apropie de distrugere, populatia a ajuns la 7,5 miliarde de persoane, iar anul cand se va intampla catastrofa este..

Specialistii au anuntat ca va fi o distrugere a pamantului din cauza populatiei foarte mari pe planeta, s-a ajuns la 7,5 miliarde de persoane, iar cresterea continua, si acest lucru duce la dezastru global, relateaza jurnalmm.ro.

Nnumarul persoanelor a fost ieri anuntat, pe data 31 octombrie 2011, erau doar spate miliarde, dae de atunci au crescut fara incetare, in 2014 populatia ajunse la opt miliarde.

Cifrele apar în cadrul World Population Clock, un site unde sunt oferite diverse proiecții bazate pe surse cum ar fi ONU, Organizația Mondială a Sănătății sau Banca Mondială.

Doar de la începutul lui 2017, populația planetei a crescut cu mai bine de 25 de milioane de persoane și ritmul devine tot mai alert.

Sursa: https://www.antena24.ro/cutremurator-pamantul-se-apropie-de-distrugere-populatia-ajuns-la-75-miliarde-de-persoane-iar-anul-cand-se-va-intampla-catastrofa-este.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.