Cutremurător! Un bebeluș a fost decapitat din greșeală de medici în timpul nașterii. Mama cere dreptate în Instanță

Bucuria aducerii pe lume unui copil s-a transformat într-un coșmar pentru această femeie. Aflată în spital, pentru a da naştere unui prematur care a vrut să se nască la doar 6 luni, femeia nu îşi imagina niciodată că va avea şocul vieţii.

Medicul a zis că nu este cazul de o cezariană, astfel că a asistat-o pe pacientă în timpul nașterii naturale.

Doctorul Vaishnavy Laxman, în vârstă de 41 de ani, a tras de picioarele bebelșului cu brutalitate, iar capul a rămas în interiorul pântecului. Femeia a început să sângereze, apoi medicul a decis să facă o cezariană de urgență pentru a înlătura resturile de cadavru din corpul mamei. Se pare că mama îndurerată i-a cerut explicații medicului, iar tot ce a putut acesta să zică a fost un simplu „Îmi pare rău”, scrie Mirror.co.uk.

Femeia și-a cerut dreptatea în instanță , iar cazul este în desfășurare pentru că nu există suficiente probe la dosar. Pe de altă parte, și alți medici o susțin pe mamă: „Nu se poate așa ceva, un copil prematur este fragil, nu trebuie tras de membre cu atâta brutalitate. Merită să facă închisoare.”

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/cutremurator-un-bebelus-a-fost-decapitat-din-greseala-de-medici-in-timpul-nasterii-mama-cere-dreptate-in-instanta-164830.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.