Cuzin Toma, INCULPAT într-un dosar de crimă organizată

Cuzin Toma, îndrăgitul actor care îi dă viaţă personajului Firicel din „Las Fierbinţi”, care se află în plin război cu CREDIDAM, instituţie pe care o acuză de jonglerii financiare, s-a trezit în mijlocul unui scandal penal.

Actorul a fost obligat să dea declarații într-un dosar, la DIICOT, deşi era nevinovat. La finalul anchetei, procurorii DIICOT au decis clasarea cauzei, fapt confirmat de judecători, zilele trecute:

„Confirmă ordonanţa nr.1772 D/P/2016 din data de 19.10.2017 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie DIICOT – Structura Centrală, de renunţare la urmărire penală faţă de inculpatul Toma Cuzin, inclusiv în ceea ce priveşte obligarea la plata cheltuielilor judiciare. În baza art.275 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”.

În legătură cu scandalul CREDIDAM, actorul a spus în exclusivitate pentru SPYNEWS că va lăsa legea să facă dreptate în cazul instituției menționate: „De 12 ani mă lupt cu ei. Nu am încasat niciun ban de la ei în ultimii ani. Ţin minte că acum şapte, opt ani am primit o sumă derizorie. Nici nu ştiam de unde sunt, au apărut aşa din senin. După această <<întâmplare>> nu a mai apărut nimc de atunci.

Am depus nenumărate cereri, nu m-au băgat în seamă şi le-am intentat proces. Dacă nici după discuţii personale cu domnul director general de la CREDIDAM nu am putut rezolva nimic, vom lăsa legea să facă dreptate. Sunt foarte mulţi bani la mijloc pentru că nu sunt singurul caz de acest gen. Numai eu ar trebui să iau 10-15.000 de euro pe o tranşă. Nu am altceva de făcut decât să aştept”.

Sursa: http://www.evzmonden.ro/cuzin-toma-inculpat-intr-un-dosar-de-crima-organizata/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.