„Dacă Smiley nu şi-a asumat relaţia pe care o are…” Gina Pistol a răbufnit când a citit mesajul!

Smiley și Gina Pistol au plecat la începutul acestui an, în prima vacanță de când sunt împreună.

Foarte discreți în ceea ce privește relația lor, cei doi preferă să îți țină dragostea depare de ochii curioșilor.

Cei doi au postat din vacanța lor doar imagini cu peisaje pe rețelele de socializare, iar acest lucru se pare că i-a deranjat pe unii dintre fanii blondei.

La imaginile postate de Gina Pistol, s-a iscat o adevărat isterie între fanii acesteia, după ce blondina a fost sfătuită de o admiratoare să-şi găsească pe cineva mai bun.

„Dacă Smiley nu şi-a asumat relaţia pe care o are cu tine nu cred că o va face de acum încolo.

Trebuie să ai mai multă încredere în tine, nu te mulţumi doar cu atât”, i-a scris o admiratoare Ginei Pistol.

Ginei nu i-a picat prea bine mesajul primit de la fană și a replicat tăios.

„Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori!

Ceea ce spui despre mine nu mă defineşte ca om, însă tot ce spui despre mine spune, de fapt, foarte multe despre tine.”, i-a răspuns Gina.

Laura Cosoi a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Smiley are o relaţie cu Gina Pistol. Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială.

“Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine! Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!”, a declarat Laura Cosoi.

Smiley şi Gina se iubesc de trei luni. Gina Pistol a avut, anterior, o relaţie cu Alin Cocoş, fiul multimilionarului Dorin Cocoş, în timp ce ultima relaţie oficială a lui Smiley este cea cu Laura Cosoi, chiar dacă, neoficial, artistul ar mai fi avut de atunci câteva relaţii.

Fosta iubită a lui Smiley se înţelege foarte bine cu Gina Pistol

Frumoasa actriță nu a negat relația celor doi, dar nici nu a dorit să discute mai mult pe această temă. Gina Pistol și Laura Cosoi nu doar că s-au salutat, dar s-au și îmbrățișat puternic și s-au pupat, schimbând rapid câteva cuvinte, semn că între cele două nu există divergențe sau motive de nemultumire.

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!” – a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru Unica.

Sursa: https://huff.ro/monden/daca-smiley-nu-si-a-asumat-relatia-pe-care-o-are-gina-pistol-a-rabufnit-cand-a-citit-mesajul-155336/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.