Dan Ciotoi, la un pas de sinucidere! „Cine nu a trecut prin asa ceva nu are cum sa stie ce se intampla”

Dan Ciotoi vine dupa o perioada dificila care l-a adus in pragul sinuciderii!

Dan Ciotoi a vorbit despre depresia crunta prin care a trecut si care l-a facut sa vrea sa se sinucida. Artistul de muzica de petrecere a divortat, a avut un accident grav de masina si a fost operat pentru a i se indeparta o tumora. Toate aceste probleme l-au adus in pragul disperarii.

„Am început cu un divorţ, a urmat o depresie, apoi un accident. Divorţul a venit după 30 de ani de căsătorie. Nu s-a mai putut face nimic. Da, eu am greşit. Probabil că am plătit pentru ce am făcut. Da, am avut o ieşire dementă. Nu a putut să treacă peste. (…) Depresia se manifestă nu mai ai motivaţie să mai trăieşti. Nu stăteam singur, dar aveam momente. Cine nu a trecut prin aşa ceva nu are cum să ştie ce se întâmplă. Eram la limita să îmi iau zilele. Dacă mai dura o lună, da.  Simţi că nu mai are rost să trăieşti, te simţi un obiect, nu mai ai pentru ce. Am avut un prieten care mi-a spus că e foarte grav şi m-am dus la psiholog. Să mă echilibrez”, a spus Dan Ciotoi intr-un interviu pentru o emisiune de televiziune.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/dan-ciotoi-la-un-pas-de-sinucidere-cine-nu-a-trecut-prin-asa-ceva-nu-are-cum-sa-stie-ce-se-intampla-18105633

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.