Daniela Crudu, cu „gogoșica” pe jumătate afară! Bruneta și-a etalat corpul într-un costum de baie deocheat

Focoasa Daniela Crudu încinge imaginația bărbaților ori de câte ori are ocazia, cu ajutorul corpului său perfect și a ținutelor sexy și sumare.

Pagina de Instagram a vedetei are o mulțime de fani, așa că aceasta trebuie să-i țină cât mai aproape prin postări…deocheate! De aceea, odată cu venirea sezonului estival, Daniela Crudu s-a afișat într-un costum de baie și a făcut ravagii!

Costumul de baie pe care l-a purtat i-a scos sânii voluptoși în evidență și fundul bombat, dar a și lăsat la vedere jumătate din zona intimă a vedetei, căci decupajul costumul era extrem de adânc!

Bronzul Danieiei Crudu a fost perfect pus în evidență de culoarea roșie a costumului de baie, lucru ce a făcut-o mult mai sexy pe brunetă.

„Aproape ți se vede sfârcul, Cruduțo! / Te prinde bine, ești superbă! / Cea mai superbă din România / Regină” i-au scris câțiva fani mai îndrăzneți, Danielei Crudu. 

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/foto-daniela-crudu-cu-gogosica-pe-jumatate-afara-bruneta-sia-etalat-corpul-intrun-costum-de-baie-deocheat-169467.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.