Daniela Crudu, transfigurată după atâtea operații! Cum arată fără photoshop

Daniela Crudu este transfigurată, după ce și-a operat mai multe zone ale feței, suferind transformări majore. Bruneta a investit numai în fața ei 10.000 de euro. Această sumă a făcut-o să nu mai semene deloc cu cea pe care o știe toată lumea.

Dacă în trecut era mult mai plinuță și mai… naturală, acum Daniela Crudu nu seamănă nici pe departe cu acea variantă. A început să aducă mai mult cu Margherita de la Clejani sau cu Oana Zăvoranu, decât cu acea Cruduța pe care o știm. Unii nu au fost de acord cu această transformare a fostei asistente TV și au fost cât se poate de răi cu ea! ”Arăți horror! Nu mai ai haz! Te-ai uâțit”!, i-au scris fanii.

Daniela Crudu, transfigurată după atâtea operații

Daniela Crudu este transfigurată practic după atâtea operații. Ea a început să se transforem, după ce s-a despărțit de Mihai Costea, cel despre care spunea că îi va deveni soț. Ea și-a corectat nasul, și-a rectificat gușa, apoi a apelat și la un estetician dentar care i-a pus fațete dentare. Cu atâtea modificări, rezultatul e cel pe care îl puteți urmări în GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Sursa: https://stirimondene.fanatik.ro/daniela-crudu-transfigurata-dupa-atatea-operatii-cum-arata-fara-photoshop-18193555

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.