De ce nu este bine să mergi în club direct de la Înviere. Atragi ghinionul în viaţa ta

Sărbătoarea Învierii Domnului adună, în biserici, în fiecare an, mii de credincioși, de la copii la persoane în vârstă. Aceştia merg în noapte de Înviere să ia Lumina Sfântă, iar unii credincioşi stau la slujba de Înviere până dimineaţa.

Dar, în ultima perioadă, tot mai mulți tineri obişnuiesc să meargă la bisericăpentru a lua lumină, fără a înţelege semnificația religioasă a acestui moment.

După ce au luat Lumina Sfântă mulţi aleg să iasă în cluburi să se distreze.Acest obicei, însă, poate duce spre comiterea de fapte necuviincioase în noaptea de Înviere. În cluburi se beau băuturi alocoolice şi deseori au loc scandaluri sau bătăi. Învierea Domnului ar trebui să aducă pentru fiecare om pace şi linişte sufletească.

Obiceiul de a petrece până în zori în cubluri umbreşte acestă mare sărbătoare.

Iar pentru a atrage bine în viaţa ta este indicat să iei lumină şi să mergi acasă pentru a o duce în fiecare cameră, astfel răul din căminul tău va fi alungat.

Lumina de Înviere are scopul de a te lumina pe tine și locul în care trăiești!

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/de-ce-nu-este-bine-sa-mergi-in-club-direct-de-la-inviere-atragi-ghinionul-in-viata-ta-162067.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.