De ce Politia nu divulga numele criminalului din Baia Mare. Ce spun despre socantul caz al fetitei de 5 ani, abuzata si ucisa

In mediul online au aparut diverse informatii legate de crima de la Baia Mare care sunt in contradictie.

De ce Politia nu divulga numele criminalului din Baia Mare. În comunicatul remis presei, IPJ arată în activităţi sunt angrenaţi peste 50 de poliţişti (20 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, 10 poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Maramureş, 15 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare şi şase poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române).

„Activităţile specifice, derulate sub coordonarea procurorului de caz, au condus la elaborarea unor ipoteze de lucru şi conturarea unui cerc de persoane bănuite de comiterea infracţiunilor, cu precizarea că, momentan, acestea nu pot fi făcute publice pentru a nu împiedica ancheta penală.

De ce Politia nu divulga numele criminalului din Baia Mare

Subliniem că, până la acest moment, organele judiciare nu au dat publicităţii pe nicio cale date referitoare la vreo persoană bănuită de comiterea infracţiunilor în prezenta cauză. De asemenea, menţionăm că toate activităţile procedurale realizate până la acest moment în cauză, s-au derulat cu respectarea drepturilor şi obligaţiilor prevăzute în legislaţia penală şi procesual penală în vigoare”, se arată în comunicatul remis presei.

Pe scurt, politistii nu vor ca ancheta sa fie perturbata. La dosar au aparut mai multe probe care se analizeaza si in prezent. Au fost audiate mai multe persoane, au fost ridicate imagini video de la camerele de supraveghere din zona si au fost prelevate probe biologice de la mai multe persoane.

Sursa: https://ciao.ro/de-ce-politia-nu-divulga-numele-criminalului-din-baia-mare/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.