„De la o simpla DURERE de spate si de picioar la TUMORA MALIGNA” Mirela Boureanu Vaida a facut un anunt SFASIETOR:

”Lumea showbiz-ului te învață, de multe ori, să vinzi iluzii și rețete ale fericirii ambalate în decoruri de televiziune grandioase, luminoase, pline de zâmbete și fețe abundent și strident machiate.

În spatele camerelor de filmat, dramele sunt aceleași.

Astăzi, un coleg de breaslă are nevoie de ajutor. Daniel Pitei, producător TV al multor emisiuni de succes (”Burlacul”, ”Insula Iubirii”), se zbate între viață și moarte. Metastaze multiple la inimă și plămâni. Colegi de redacție și vedete s-au mobilizat imediat.”, a scris Mirela Vaida.

Daniel Pitei are nevoie de suport financiar pentru a trata cancerul cu care a fost diagnosticat, după ce s-a confruntat cu o durere banală: “E nevoie de încă puțin, din partea fiecăruia, ca prietenul nostru să învingă. Nu uitați că e Săptămâna Mare! Donează și tu…oricât.

Share și voi pentru mai multe șanse de a găsi oameni frumoși și darnici. Vă mulțumim ❤ #impreuna #salvam #vieti

VĂ ROG!!! HAI SĂ-L AJUTĂM !!!!!”, i-a rugat Cristi Mitrea pe fanii săi de pe rețelele de socializare.

“De la o banală durere de spate și picior despre care s-a crezut că provine de la o hernie de disc, în 6 luni, Daniel Pitei a primit următorul diagnostic:„Tumora malignă a osului și măduvei osoase”. Conform medicilor specialiști, aceasta este cea mai letală tumoră osoasă. Să vă mai spun și de celelalte metastaze? Ce rost mai are?…

Pentru operație și îngrijirile medicale, Daniel are nevoie de aproximativ 5.000 de euro. Deja s-au strâns 2.000 euro din sumă, dar Daniel are încă nevoie de ajutorul nostru. Va urma o lungă perioadă chinuitoare cu tratamente și operații chinuitoare care cer bani! Mulți!”, a explicat o amică comuncă a celor doi despre starea lui Daniel Pitei, în urmă cu câteva luni.

Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal, iar locul ei în fruntea emisiunii „Acces Direct” a fost luat de Mirela Vaida. După o pauză binemeritată de pe micul ecran, îndrăgita vedetă a Antenei 1 s-a întors în forță. A început cu emisiunea „2k1”, din 4 martie, pentru ca acum să preia și cârma show-ului Simonei Gherghe.

Luni, 3 aprilie, Mirela „a intrat în pâine”. Nu fără emoții, după cum ea însăși a recunoscut atunci când a preluat legătura de la Mihaela Călin, gazda Observatorului de la ora 16.

„Bună Mihaela. Astăzi e debutul meu la Aces direct, dar sper să am parte de înţelegere din partea telespectatorilor. Vom începe o emisiune tulburătoare, dar şi cu multe veşti”, a spus Mirela Vaida, care de acum are și mai puțin timp de petrecut alături de micuții ei, Carla Maria și Vladimir Alexandru.

„Acces Direct” urmărește aceeași linie ca și pe vremea Simonei: mondenități, subiecte sociale și emoționante și invitați speciali.

Îndrăgita prezentatoare este recunoscătoare că, deşi va prezenta zilnic douã emisiuni live, are timp şi pentru familie. „Programul nostru este foarte bine organizat. Chiar dacã de luni ne vedem şi dupã-amiezele, la «Acces Direct», voi avea timp dimineaţa să ies cu ei în parc, să îi duc la piscină de două ori pe săptămână, pentru că au început amândoi lecţiile de înot. Vladimir stă deja în picioare, este mult mai precoce decât Carla”, a declarat Mirela Vaida.

„Bună ziua, doamnelor şi domnilor. Este pentru prima dată când mi se întâmplă acest lucru, pentru că îi ţin locul Simonei. Toată lumea ştia această emisiune care a crescut ca fiind prezentată de colega mea Simona. Sunt șapte ani de rating. Astăzi, sper să mă înţelegeţi şi să mă iertaţi dacă greşesc, dar promit că voi face tot ce-mi stă în putinţă… Apropo de asta: Simona, te pupăm! Am văzut că ţi-ai luat un cărucior superb. Să te plimbi sănătoasă pe aleile frumoase din parcuri şi să ne vedem cu bine. Poate, de ce nu, la mare”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct

Sursa: http://anamariavasile.com/de-la-o-simpla-durere-de-spate-si-de-picioar-la-tumora-maligna-mirela-boureanu-vaida-a-facut-un-anunt-sfasietor/?utm_medium=notify&utm_source=ones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.