Decizie neaşteptată în scandalul dintre Florin Salam și fostul iubit al Roxanei Dobre! Apropiații cuplului nu mai înțeleg nimic!

Florin Vancică, fostul iubit al soției lui Florin Salam, a luat o hotărâre neașteptată față de relația cu celebrul manelist, în condițiile în care, în ultima perioadă, se părea că cei doi sunt pe picior de război.

Relațiile dintre Florin Salam și Florin Vancică păreau compromise complet după despărțirea manelistului de Roxana Dobre. Prietenii artistului vorbeau despre faptul că Vancică îl obligase să-i plătească 100.000 de euro, bani despre care spunea că i-ar fi cheltuit cu aceasta în perioada în care a fost amanta lui și, mai mult, că ar fi contiuat, în secret, relația cu fostul fotomodel. Chiar și după ce Roxana Dobre a rămas însărcinată, au existat suspiciuni printre apropiații lui Salam, legate de adevăratul tată al copilului.

Cu toate acestea, după ce Roxana a revenit în patul conjugaj, relațiile dintre Salam și Vancică pare că s-au îndreptat. Potrivit unor surse din anturajul celebrului manelist, Vancică ar fi început să vorbească cu respect despre Salam și chiar s-ar fi împrietenit cu bărbatul fostei sale amante. Aceștia ar fi fost văzuți împreună, iar Vancică ar fi manifestat o atitudine foarte prietenoasă față de Florin Salam, lucru oarecum neașteptat, în condițiile în care el este recunoscut drept unul dintre cei mai violenți reprezentanți ai clanului Vancică.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/decizie-neasteptata-in-scandalul-dintreflorinsalam-si-fostul-iubit-al-roxanei-dobre-apropiatii-cuplului-nu-mai-inteleg-nimic-163425.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.