Decizie surpriză luată în cazul asistentei din Lupeni care și-a înjunghiat mortal fiul. Ce a hotărât instanța

Tribunalul din Hunedoara a decis ca Marika Luca, asistenta medicală din Lupeni care și-a înjunghiat mortal propriul fiu, să fie certată sub control judiciar, informează mesagerulhunedorean.ro.

Procurorii au adus-o pe femeie în fața tribunalului cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind, însă, respinsă. Instanța a dispus cercetarea ei pentru acuzația de omor în stare de libertate, însă hotărârea nu este definitivă.

Crima din Lupeni s-a produs pe data de 9 mai, atunci când femeia s-a certat cu fiul în vârstă de 36 de ani, pe care apoi l-a înjunghiat cu un cuțit. Din informațiile anchetatorilor, motivul ar fi fost faptul că bărbatul, care nu avea loc de muncă, i-ar fi cerut bani împrumut.

În urma unui conflict, femeia în vârstă de 58 de ani și-a înjunghiat fiul de două ori, în abdomen și în torace. Marika Luca a plecat, apoi, la serviciu, dar ulterior s-a predat la poliție.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/decizie-surpriza-luata-in-cazul-asistentei-din-lupeni-care-sia-injunghiat-mortal-fiul-ce-a-hotarat-instanta-164974.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.