Declaratiile SOCANTE ale minorilor tinuti scalvi de familia din Berevoesti

Ultimul proces din dosarul familiei Feraru a avut loc saptamana trecuta. Detalii socante au iesit la iveala inainte de ultima condamnare.

Ultimul proces al stapanilor de sclavi de la Berevoesti a avut loc la sfarsitul saptamanii treute, cand tribunalul Arges a dat verdictul. Opt persoane au fost condamnate, cea mai mare pedeapsa de pana acum fiind de 20 de ani si 8 luni.
Dragos si Costinel Maruntelu sunt doi dintre minorii care au fost schingiuiti si tinuti ca sclavi de familia Feraru din Berevoesti. Declaratiile celor doi sunt tulburatoare.
„Eram bătut mereu de membrii familiei Feraru astfel: Bianca mă lovea în cap cu făcăleţul de mămăligă, Leana mă bătea cu bâta pe tot corpul iar Costel şi Ion cu biciul, pe unde nimereau. Îmi amintesc că Murşavela Elena m-a lovit peste faţă cu o paletă de fier care era folosită la bucătărie şi mi-a spart dinţii din faţă. Atunci când eram pedepsit, eram legat de picioare şi atârnam cu capul în jos. Costel era cel care mă bătea iar Ion cel care mă agăţa de acoperişul unei şatre”, a povestit Dragos Maruntelu, marcat de chinurile groaznice prin care a trecut.
Fratele lui Dragos, Costinel, a povestit si el drama prin care a trecut cat timp a fost sclav. „De multe ori Mihaela şi Crinu mă ardeau pe piele cu vătraiul încins după care mă dădeau cu ulei pe rană. Feraru Nicolae, Mihaela, Crinu şi Cireaşa mă băteau cu vătraiul peste gură după care mă puneau să deschid gura, îmi băgau vătraiul în gură şi mă loveau peste dinţi ajungând să am foarte mulţi dinţi şi măsele crăpate”, a povestit Costinel. Tratamentele inumane la care a fost supus minorul l-au bagat in spital. El a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale si, ca urmare a batailor primte peste urechi, nu mai aude bine si are urechile deformate.
Sursa: http://www.wowbiz.ro/declaratiile-socante-ale-minorilor-tinuti-scalvi-de-familia-din-berevoesti-18102435

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.