Descoperirea bizară care i-a făcut pe cercetători să se întrebe dacă există Dumnezeu pe lume!

O mumie de 15 centimetri a fost descoperită în Chile. Testele au confirmat că aceasta reprezintă resturile unui nou-născut care a suferit multiple mutații genetice.

Cu toate că are dimensiunile unui fetus, testele inițiale au sugerat că oasele aparțineau unui copil cu vârsta de șase-opt ani. Aceste caracteristici neobișnuite i-au pus în încurcătură pe cercetători care nu puteau să îi determine nici originea. Testele ADN au indicat că vârsta oaselor și alte anomalii ar fi fost rezultatul unor mutații genetice.

Pe lângă mărimea sa neobișnuită, scheletul mai prezenta niște caracteristici fizice ciudate. Acesta avea mai puține coaste decât un om normal și un cap în formă de con. Rămășițele au fost descoperite în orașul abandonat La Noria. De acolo, mumia a fost transportată în Spania.

Unii cercetători și-au pus întrebarea dacă rămășițele numite Ata, după regiunea unde au fost găsite, Atacama, ar putea aparține unui alt tip de primată. Un documentar numit Sirius sugera că acestea ar putea fi dovada unor vizite extraterestre.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/descoperirea-bizara-care-ia-facut-pe-cercetatori-sa-se-intrebe-daca-exista-dumnezeu-pe-lume-id748752.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.