DESTĂINURILE care au uimit întreaga lume. Cum își alege Kim Jong-Un SCLAVELE sexuale

O femeie care a reuşit să scape din Coreea de Nord a povestit traumele prin care a trecut şi a făcut dezvăluiri şocante despre preferinţele dictatorului Kim Jong-Un. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a fugit în China şi apoi în Coreea de Sud după moartea tatălui său, în 2015, scrie realitatea.net.

Ea a povestit că tatăl ei a fost colonel în armata nord coreeană, ceea ce i-a oferit un statut special şi a putut chiar să îl cunoască pe Kim Jung-Un, despre care a spus că e “înfricăşător”, conform theindependent.co.uk. Ea ar fi fost printre 10.000 de oameni care au fost obligaţi să se uite la execuţia a 11 muzicieni acuzaţi că au făcut un film pornografic. “Corpurile lor au fost aruncat în aer, totul distrus, sânge şi bucăţi de carne zburau peste tot. Apoi au venit tancurile militare, care au trecut peste rămăşiţe”, a povestit ea.

Mai mult, Kim Jong-Un are sclave sexuale, pe care le alege cu grijă. Adolescente sunt luate cu forţa de la liceu pentru a îndeplini poftele dictatorului: “Le aleg pe cele mai frumoase şi se asigură că au picioare perfecte”.

Datorită felului în care e păzită ţara, nu se poate ştii cu exactitate cât de adevărate sunt spusele defectorilor. Conform unui profesor expert pe Asia, Colin Alexander, “există elemente de sclavie în Coreea de Nord. Am citit multe lucruri de-a lungul anilor, inclusiv despre sclave sexuale şi gulaguri.

Donald Trump a vorbit recent în faţa adunării generale a Naţiunilor Unite şi a cerut distrugerea totală a Coreei de Nord. El a rugat China, unicul mare aliat al statului comunist, să pună presiune pe Kim Jong-Un pentru a renunţa la testele nucleare.

Sursa: http://stirionline24.pw/destainurile-care-au-uimit-intreaga-lume-cum-isi-alege-kim-jong-un-sclavele-sexuale/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.