Destin tragic pentru un bărbat din Bacău. A murit ars de viu, într-un incendiu provocat de o banală candelă

Un bărbat din Bacău și-a găsit sfârșitul într-un mod desprins din filmele horror! Acesta a ars de viu în propria locuință, în urma unui incendiu de proporții izbucnit din pricina unei banale candele.

În vârstă de 48 de ani, bărbatul locuia de mai mulți ani singur. Potrivit informațiilor oferite de apropiații acestuia, divorțase în urmă cu mai mult timp, iar de atunci, nimeni nu locuia cu el.

Flăcările au fost observate de un vecin, care s-a deplasat imediat la fața locului. Deși a făcut eforturi pentru a intra în casă, și-a dat seama că incendiul era unul extrem de grav, ce nu-i putea permite să-l salveze pe bărbatul de 48 de ani.

În acel moment, vecinul victimei a alertat autoritățile, iar la fața locului au venit mai multe echipaje de pompieri. Din păcate, era prea târziu pentru ca bărbatul să mai poată fi salvat. Flăcările au ars locuința aproape în întregime, iar acesta nu a avut nicio șansă.

Potrivit informațiilor oferite de pompieri, incendiul a fost provocat de o candelă. În acest moment, poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-destin-tragic-pentru-un-barbat-din-bacau-a-murit-ars-de-viu-intrun-incendiu-provocat-de-o-banala-candela-164586.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.