Detalii de ultimă oră în cazul Laurei, tânăra ucisă cu 50 de lovituri de cuțit, în Belgia! S-a aflat cine este criminalul

Laura era plecată în Belgia pentru a munci să strângă bani de o casă nouă, însă destinul i-a fost curmat rapid de un criminal extrem de nemilos. Fata a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuțit.

Laura practica prostituția în Belgia și strângea bani pentru a-și cumpăra o casă în România. Potrivit ultimelor informații, Laura a fost ucisă de Maikel Etta, cel care se presupune că i-a fost client, în apartmentul pe care aceasta îl închiriase alături de iubitul său.

Presa internațională informează că Maikel Etta a vent în apartamentul româncei pentru a-și cere banii înapoi, din cauz faptului că nu a fost mulțumit de prestația româncei. Criminalul are doar 24 de ani și venise înarmat cu un cuțit și un ciocan, lucru ce denotă faptul că deja premeditase crima.

În apartamentul respectiv se afla, în momentul crimei, și iubitul Laurei, dar acesta nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe iubita sa.

Pe numele ei Laura, românca a fost găsită moartă miercuri, cu peste 50 de răni de cuțit pe corp. Tânăra locuia alături de iubitul ei, în Etterbeek. Ea practica legal prostituția, iar el vindea mașini second hand.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/detalii-de-ultima-ora-in-cazul-laurei-tanara-ucisa-cu-50-de-lovituri-de-cutit-in-belgia-sa-aflat-cine-este-criminalul-167393.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *