Dezvăluire uluitoare. O vedetă din România a fost răpită! Au luat-o și au urcat-o pe masă!

Nineka a reuşit să învingă leucemia, însă, la scurt timp, viaţa i-a scos în cale o nouă provocare. Jurnaliștii de la Cancan au aflat că artista a fost răpită pe când avea numai 13 ani, după ce ieşise cu prietenii la circ.

Nineka are o poveste de viaţă marcată de momente ce întrec şi un scenariu de film. După ce s-a luptat patru ani cu leucemia, artista a avut parte de un nou episod care a marcat-o.

Frumoasa blondă a dezvăluit pentru aceeași sursă că a fost răpită de o gaşcă de rromi pentru a fi dată de soţie unui tânăr.

”La 13 ani, la scurt timp după ce am scăpat de leucemie, am fost răpită. Am mers la circ şi, când să plec acasă, m-au furat ţiganii. La ieşirea de la circ m-a aşteptat un băiat de vreo 16-17 ani, care era însoţit de doi unchi de-ai lui. M-au luat şi m-au băgat în maşină şi m-au dus acasă la ei. Odată ajunşi acolo, au început să vorbească de nuntă. La ţigani, pe atunci, aşa era tradiţia, trebuiau să-şi fure mireasa. M-au luat şi m-au pus la masă cu toată familia lor. Au mâncat, au băut – ei sărbătoreau. Apoi, băiatul m-a luat şi m-a dus într-o altă casă de lângă cea a părinţilor lui. Când am ajuns acolo, i-am cerut un pahar cu apă. Am profitat de neatenţia lui şi am fugit. Când am ajuns în stradă, tocmai atunci trecea o maşină de poliţie. Le-am spus poliţiştilor ce mi se întâmplă, m-au urcat în maşină şi m-au dus acasă la mama. Au venit ţiganii după mine, iar mama le-a zis că nu mă poate mărita de la vârsta aia şi să mă lase să termin şcoala. De frică să nu vină ţiganii şi să mă fure, mama m-a trimis apoi de acasă, de la Chişinău, la o mătuşă de-ale mele unde am stat vreo şase luni, până au dat uitării incidentul”, a dezvăluit Nineka pentru Cancan.

Sursa: http://a1.ro/showbiz/vedete/dezvaluire-uluitoare-o-vedeta-din-romania-a-fost-rapita-au-luato-si-au-urcato-pe-masa-id730144.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *