Dezvaluiri tulburatoare in presa din SUA despre Laura Codruta Kovesi: legatura cu George Soros

Din Statele Unite vin niste acuzatii extrem de grave legate de implicarea lui Geroge Soros in alegerile din 2014. Un articol publicat de jurnalistul Jacob Grandstaff pe Think Tank-ul american „Capital Research Center”, arata ca George Soros a pompat 5,7 milioane de dolari in Romania, in timpul campaniilor pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale. De asemenea, americanii noteaza faptul ca fundatiile lui Soros au tratat DNA-ul din Romania ca pe propriul partid politic, iar Kovesi a acceptat si incurajat acest lucru.

„In timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European din 2014, Initiativa pentru o Societate Deschisa a lui George Soros a donat 5.7 milioane de dolari mai multor organizatii pentru a se opune candidatilor care sustineau suveranitatea statelor nationale in fata unei Uniuni Europene mai centralizate. Fondurile pe care le-a dat Fundatiei sale pentru o Societate Deschisa erau menite sa acopere si alegerile prezidentiale din aceasta tara. (…)

Alegerile prezidentiale din 2014 au reprezentat o perspectiva sumbra pentru sorosistii romani, asa cum ii numesc detractorii romani ai miliardarului. ONG-urile finantate de Soros au tratat Directia Nationala Anticoruptie ca pe propriul partid politic, pentru ca nu exista o formatiune apropiata pe care sa o sprijine. Sub conducerea procurorului general Laura Codruta Kovesi, agentia a intensificat epurarea inceputa de Macovei in 2005. Kovesi a redeschis  de trei ori dosarele in termen de 17 luni, ceea ce nu facuse in anteriorii trei ani. (…)

Kovesi, totusi, folosind o strategie machiavelica, dar geniala, a invatat sa trateze Uniunea Europeana si Ambasada Statelor Unite drept supervizorii sefului ei. Iar asta a facut-o intangibila si apreciata la nivel international”, se arata in articolul lui Grandstaff, informeaza Antena 3.

Sursa: https://www.bzi.ro/dezvaluiri-tulburatoare-in-presa-din-sua-despre-laura-codruta-kovesi-legatura-cu-george-soros-650489

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.