Directoarea acuzată că s-a iubit cu un elev nu are nimic de spus, dar soțul său e distrus: „Sunt pus într-o situație dificilă”

Diana Tăicuțu, directoarea Liceului de Arte din Focşani, acuzată că s-a iubit cu unul dintre elevii liceului pe care îl conduce, rupe tăcerea. Fostul cadru didactic susține că imaginea sa a fost profund afectată de cele întâmplate. Cu toate acestea, nu oferă nicio explicație cu privire la acțiunea sa.

Diana Tăicuțu susține că imaginea ei a fost serios pătată în urma scandalului, iar în locul explicațiilor, fostul cadru didactic a păstrat tăcerea și și-a luat concediu medical, pentru a evita orice contact cu colegii săi.

Pe de altă parte, soțul Dianei Tăicuțu își găsește cu greu cuvintele. „Sunt pus într-o situație dificilă și sensibilă” a spus acesta.

Unii colegi ai fostului cadru didactic susțin că soțul fostei directoare l-a umilit extrem de mult pe elevul cu pricina.

Diana Tăicuțu a fost acuzată că s-a iubit cu unul dintre elevii Liceului de Arte din Focșani. Imediat după ce Facebook-ul s-a umplut de imagini în care cei doi sunt surprinși în tandrețuri, cadrul didactic și-a dat demisia. Este vorba despre un elev de 19 ani, care i-a căzut cu tronc profesoarei.

Deși aceasta este căsătorită, ipostazele în care a fost surprinsă cu elevul său sunt unele desprinse din filmele cu îndrăgostiți.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/a-fost-acuzata-ca-sa-iubit-cu-un-elev-iar-acum-rupe-tacerea-primele-declaratii-ale-directoarei-din-focsani-165403.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.