Directoarea unui liceu din Focșani, relație interzisă cu un elev. Imagini bombă din intimitatea celor doi

Un nou scandal zguduie învățământul românesc. Directoarea uneia dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din Focșani trăiește o poveste de dragoste adolescentină alături de unul dintre elevii săi, potrivit Știri de Focșani.ro.

Chiar dacă directoarea nu mai este la prima tinerețe, iată că fluturii din stomac și-au făcut apariția și tocmai cu un elev. Totul a fost deconspirat pe Facebook, acolo unde au apărut mai multe imagini cu directoarea Diana Tăicuțu și elevulcu care se iubește.

Diana Tăicuțu este directoare la Liceul de Arte din Focșani, iar tânărul este chiar elev al acestei unități de învățământ. Potrivit sursei citate se pare că cei doi au o relație mai veche, iar unii dintre elevi știau. Imaginile cu cei doi în momente tandre au apărut în spațiul public, iar cei care le-au văzut s-au declarat uimiți, mai ales că directoarea este căsătorită.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-directoarea-unui-liceu-din-focsani-relatie-interzisa-cu-un-elev-imagini-bomba-din-intimitatea-celor-doi-165116.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.