Dorian Popa, în mijlocul unui SCANDAL public: O fetiță dansează LASCIV lângă el, la un concert. Cum se scuză cântărețul (VIDEO)

Scene revoltătoare la un concert susținut de Dorian Popa la Zilele Orașului Jilava. Cântărețul a invitat pe scenă o copilă de 11-12 ani pe care a îndemnat-o să danseze lângă el. Nimic greșit până aici. Doar că fetița a început să se miște precum o fac dansatoarele adulte lascive, provocatoare.

De asemenea, publicul este încântat. Ovații! Fluierături și încurajări de parcă pe scenă e o femeie în toată firea, nu o mână de om.

Contactat de Paginademedia.ro, Dorian Popa a spus că nu se consideră vinovat cu nimic.

“Este un copil care dansează. La fiecare concert, invit pe scenă un copil. Pentru ei e un vis devenit realitate. Eu nu pot să îi spun unui copil să coboare de pe scenă.

Ceea ce a făcut fetița a fost să danseze. A fost un număr de dans, a dansat twerk, dintr-un stil care se numește street dance.

Cu toată umilința și smerenia din lume, nu cred că am făcut un lucru rău. Repet, e o domnișoară care dansează., a declarat Dorian Popa pentru Paginademedia.ro

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/dorian-popa-in-mijlocul-unui-scandal-public-o-fetita-danseaza-lasciv-langa-el-la-un-concert-cum-se-scuza-cantaretul-video-224611.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *